11 June 2015

Rainy Day by the Sea







My head's been a mess for the past few days, so where do you go when you need to be calm and think? By the sea. I passed my exam, but I also started a new job and I've had a lot of offers thrown at me and I need some time to take a breath and consider everything. In reality, no one gives you that time and you need to do the best you can with what you have. 

I went to my favourite beach bar with friends and it was nice to just relax and talk about highschool memories and how our lives have changed. The weather was horrible at first, but then the sun came out and it felt like summer again. I can't wait to go to the beach and have a tan!
~
Много бях объркана през последните няколко дни и къде отивам, когато трябва да съм спокойна и да помисля? До морето. Взех си изпита, но и започнах нова работа и получих доста различни оферти, за които ми е нужно да си отдъхна и да помисля. Реално никой не ти дава такова време и трябва да направиш най-доброто с това, което имаш.

Отидох в любимия си бар на плажа - Cubo, и беше приятно да релаксираме с приятели и да говорим за гимназията и как живота ни се е променил. Времето беше ужасно в началото, но после слънцето се показа и пак беше лято. Нямам търпение да отида на плаж и да имам тен!

xo,
Kalina

No comments:

Post a Comment