10 March 2015

GIVEAWAY: Lancome Kiss & Fly Kit


I wanted to celebrate reaching (and surpassing) 100 posts and 15,000 (now almost 17,000) views on my blog and the best way to do that is by doing a giveaway! I decided to give one lucky reader this Lancome Kiss & Fly Travel essentials pack, because it includes some awesome products and having minis is the best way to test a product before deciding if you want to invest in it for real. 
It's open internationally and here's what you could win!
~
Исках да отпразнувам достигането (и минаването) на 100 публикации и 15 000 (сега почти 17 000) посещения в блога и най-добрия начин да направя това е чрез giveaway! Реших да подаря на един щастлив читател този комплект на Lancome - Kiss & Fly, защото включва някои страхотни продукти и минитата са най-добрия начин да се тества продукт преди да се инвестира в него напълно.
Отворен е за цял свят и ето какво може да спечелите!


A mini Juicy Tube // Мини Juicy Tube


A mini Hypnose Volume mascara // Мини спирала Hypnose Volume


A mini cleanser // Мини дегримьор


Full-size eye pencil // Пълен размер молив за очи

Below are the ways to enter:
~
Долу са начините да се включите:


a Rafflecopter giveaway You have to like both of my pages on Facebook - Starryeyeing and Make-Up by Kalina, not only visit them, I will be checking. In the comments leave your travel essentials and your e-mail. Bonus entries are:

1. Following my Instagram profile - @edsheescreamed
2. Sharing this post on Facebook.
~
Трябва да харесате двете ми страници във Facebook - Staryeyeing и Make-Up by Kalina, не само да ги посетите, ще проверявам. В коментарите оставете своите любими продукти за път и имейла си. Бонус точки:

1. Последване на профила ми в Instagram - @edsheescreamed
2. Споделяне на тази публикация във Facebook.

This giveaway is open internationally from 10.03 to 24.03. The winner will be picked randomly!
GOOD LUCK!
~
Този giveaway e отворен за цял свят от 10.03 до 24.03. Победителят ще бъде избран на случаен принцип!
КЪСМЕТ!

42 comments:

  1. Моите любими продукти за път са тези,които не заемат много място и не се чупят лесно.Обичам да нося някоя палитра с мен,с която мога да си направя цялостен грим. Както и задължително нося хидратиращ крем и балсам за устни.

    ReplyDelete
  2. винаги си нося балсам за устни, матиращи листчета, спирала и продукти за вежди :)
    ivetaker@gmail.com

    ReplyDelete
  3. При мен е доста сложно като тръгна на път, тъй като не искам да се разделям с нищо, което ползвам в ежедневния си тоалет. Проблемът решавам частично с мострите от кутиите на Pinks - кремчета, измиващи гелове, шампоани. От декоративната козметика задължително взимам фон дьо тен, коректор, спирала, руж, молив за вежди и червило. :) mail: hriska357@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Обичам да нося почти всичко от продуктите, които ползвам вкъщи като взимам минита - крем за лице, почистващ продукт, черен молив и други. E-mail: iren.krivoshieva@mail.bg

    ReplyDelete
  5. Любимите ми продукти са тези които не заемат много мястот.е. минитата, а и както сама каза те са един чудесен начин за изпробване на даден продукт... най- често несесерчето и за пътувания е пълно с балсам за устни спирала, коректо и молив за вежди, минита- душ гел, шампоан, балсам, разгримиращи и хидратиращи продукти за лице...
    и-мейл: g.nikolova._@abv.bg

    ReplyDelete
  6. Прекрасен гив, с удоволствие се включвам! Любими продукти за път сякаш нямам.. старая се да взимам максимално малко неща, защото не обичам да мъкна тежки багажи :D
    iff92@abv.bg

    ReplyDelete
  7. Дори да замина за 2 два дни някъде все мъкна прекалено много неща(обичам да съм подготвена за всичко и нищо да не ми липсва) . Напоследък взе ,че ми дойде ума в главата и си пазя мостричките от различни бюти кутии и прочее точно за тези случаи. Здължително трябва да има шампоан,балсам,душ-гел ,лосион за тяло,тоник , кремове за лице ,околоочен контур ,ръце ,грим продукти - необходимия минимум от коректор,фон дьо тен,пудра ,спирала,очна линия ,молив за вежди (за никъде съм без него) ,балсам + червило и...списъка стана доста дълъг,но май всички сме така :D
    keriduen@gmail.com

    ReplyDelete
  8. При мене е малко по сложно понеже при всяко пътуване аз вземам със себе си моята малка принцеса,за която е необходим цял арсенал от принадлежности.Но за да има и за мене от всичко необходимо съм си приготвила всичко в мини сайзчета и така винаги имам това,което ми потрябва :) Conka_89@abv.bg

    ReplyDelete
  9. Лубими продукти нямам , но обикновено взимам крем за лице , балсам за усни , спирала , пудра
    katiagadeva@gmail.com

    ReplyDelete
  10. винаги нося балсамче за устни!! ^^ в момента любимо ми е Lip Butter Vanilla&Macadamia на Nivea : )
    nedito78@abv.bg

    ReplyDelete
  11. Пътувам често от града в който уча до родния си град и винаги се старая да нося максимално багаж, зза да не трябва да го мъкна от автобус на автобус. За това предпочитам малки опаковки или тестери, а за целта имам и шишенца за пътуване, в които си отливам част от шампоан или мицеларна вода.
    Пожелавам ти успех с блога и творческо вдъхновение.
    mirela.g_95@abv.bg
    Последвана в Instagram - ganchevaa

    ReplyDelete
  12. Когато става въпрос за път се старая да взема само най-необходимото.Така обикновенно тръгвам с фон дьо тен - мостричка,крем за лице и дегримьор в мини размер,пудра,спирала,очна линия или молив за очи,крем за ръце имам винаги в чантата,червило и балсам за устни.
    rosi_dk2009@abv.bg

    ReplyDelete
  13. За път обикновено освен най-необходимите гримове и козметика обичам да взимам и термална вода...също минитата на ДМ са много удобни :)
    Следвам те и в ig @vanyachapkanova

    ReplyDelete
  14. Любимите ми travel essentials са: ВВ кремче, очна линия и спирала. @: tikvi4kata84@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Любимите ми продукти за път са травъл сайз продуктите както и саше -тестерчетата .Никога не тръгвам на път без крем за лице и почистващ продукт. men4eto93@mail.bg

    ReplyDelete
  16. Като пътувам винаги нося ББ крем с висок фактор, балсам за устни и спирала.
    mirsea_witch@abv.bg

    ReplyDelete
  17. Обичам когато пътувам да използвам мини продукти, или пък още по- добрия вариант е да си прелея от своите си продукти в по- малки разфасовки. Но това се отнася само душ-гелове/ шампоани и други подобни. :)
    Страхотен гив! :))))
    cosmetics.rumi@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Рядко купувам неща в травъл сайз. Обикновено когато пътувам нося със себе си продуктите,които са ми се паднали от кутията на Пинкс. Задължително имам в козметичния несесер балсам (в момента съм с Хималая), червило (мат серията на ГР),спирала ( Буржоа) и мицеларна вода на Биодерма (нея си я прехвърлям в малко шишенце).

    ReplyDelete
  19. Кали, харесала съм те навсякъде отдавна и направо коментирам и се включвам :) :3
    За път обикновено задължително обичам да взимам шампоан, мицеларна вода, няколко задължителни грима като фон дьо тен или бб, спирала и руж, взимам и някой друг сапун, защото рядко се намират в малките градчета такива каквито ползвам - най-вече био продукти или с по-изчистен и нежен към кожата състав.

    tpreslava@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Здравей!
    Всеки път, когато се глася за пътуване се заричам, че ще взема малко неща с мен, но не ми се получава... Като изключим това, задължително в пътната си козметична чанта имам фон дьо тен, пудра, бронзант, коректор, спирала, очна линия, сенки/молив за вежди и червило/гланц. А всички останали неща, като тези за коса, бяла козметика, паста за зъби, лосиони за тяло, парфюм и т.н. обичам да са ми в мини/тестерни размери, за да са ми по-удобни при прибиране и използване.
    Поздрави!

    pavlova_rali@abv.bg

    ReplyDelete
  21. Моите любими продукти за път са минитата. Като пример мога да дам травъл кита на Nuxe, обожавам го. Обичам да не заeмат много място и да са в здрави опаковки, за да не протичат. Най-често взимам най-необходимото от декоративната козметика, като спирала фон дьо тен, пудра, очна линия и балсам за устни :)
    bon_bons@abv.bg

    ReplyDelete
  22. Любими продукти за път - гланц за устни, молив за очи, ВВ крем, почистващ продукт за лице, хидратиращ крем, душ гел, шампоан, лосион, парфюм :)

    ReplyDelete
  23. Винаги, когато пътувам в багажа ми има повече от необходимите продукти, тъй като не искам нищо да ми липсва. В голяма помощ са ми семпъл и травъл размерите.

    boginq.todorova@abv.bg

    ReplyDelete
  24. Когато тръгвам на път ми се иска да взема всичко с мен, за да се чувствам максимално комфортно! Това, разбира се, няма как да стане ;) Затова залагам на най-необходимите продукти и такива в малки размери. Това, без което със сигурност не тръгвам е малката разфасовка на мицеларната вода на Bioderma! Не пропускам да си взема и подходящ хидратиращ крем, ВВ-крем и гланц за устни!

    hrisss89@abv.bg

    ReplyDelete
  25. Имаш прекрасен блог :) !

    ReplyDelete
  26. Включвам се с голямо удоволствие. В моята чанта винаги има балсам за устни. Задължителен продукт.

    ReplyDelete
  27. За мен не съществува нещо като travel friendly size. Тръгна ли някъде си нося ВСИЧКИ продукти, които биха ми били необходими. Готова съм да нося ужасно тежката си чанта, стига всичко, което би могло да ми потрябва да е в мен. :D Must have определено са дезодорант, парфюм, хидратиращ крем, балсам за устни, коректор, пудра, червило и спирала.
    Facebook: Daria Petrova
    Instagram & Twitter: @dariapetrova_
    Е-mail: darrie@abv.bg

    ReplyDelete
  28. Любимите ми продукти на път са гланц, коректор, спирала, дезодорант, фон дьо тен и travel size шампоан, балсам и паста за зъби
    E-mail : titi69@abv.bg
    Facebook : Christina Pavlova :) <3

    ReplyDelete
  29. Като пътувам не нося много неща, но без балсам за устни, дезодорант и парфюм не тръгвам. :)
    Успех на всички!
    tedi@thebeautyinmyife.com

    ReplyDelete
  30. Купих си едни малки травел шишенца от Джъмбо и в тях си пресипвам неща, които обикновено са в по-големи опаковки:шампоан, балсам, душ-гел, дори лосион за тяло.
    Иначе си нося всичко, което бих си ползвала и в нормален ден. I can't pack light. :D
    ivana.nikolova.9@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Когато пътувам нося със себе си спирала (някоя на MaxFactor), сенки на Inglot и база за сенки NYX HD. E-mail: vili_v_vasileva@mail.bg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Профилът ми в facebook: Vili Vuldjeva. Много харесвам блога ти. Продължавай да пишеш и да ни радваш ^_^ . Успех на всички!

      Delete
  32. Когато пътувам винаги се стремя да взимам колкото се може по-малко неща и се старая всичко да е компактно. От декоративната козметика си нося само спирала, коректор и балсам за устни(разбира се ако знам, че ще има някакво по-специално събитие си взимам и повече гримове, ако се наложи.)
    kalitoo.kalitoo@abv.bg

    ReplyDelete
  33. Обожавам да си купувам минита, но не залагам на една марка. За последното ми пътуване например заложих на Avene за мицеларна вода и гел за лице, Nivea за шампоан и душ крем, Lierac за крем и серум за лице и крем за тяло. При гримовете обаче няма как да е мини, затова ако нямам много място се отказвам от някои палитри.

    zornitsasimova@gmail.com
    Instagram: zsimova

    ReplyDelete
  34. На път винаги взимам със себе си спирала, молив за вежди и палитра. От мини опаковките взимам мицеларна вода на Bioderma Sensi Bio, шампоан и душ гел.

    isabella92@abv.bg
    Instagram: isabella_chalakova

    ReplyDelete
  35. Почистващ продукт, крем за ръце, за лице и балсам за устни, това е най-общо.
    ally_80@abv.bg

    ReplyDelete
  36. Крем за лице,серум и сс крем :)

    ReplyDelete
  37. Ооо, ами склона съм да мъкна какво ли не, но определено не тръгвам без почистващ продукт за лице и крем. :)

    iveto_921991@abv.bg

    ReplyDelete
  38. Избягвам да нося много продукти, когато тръгвам на път, не защото не искам, а защото обикновено тръгваме цялото семейство и няма място за всичко. Не тръгвам без крем за ръце и околоочен крем. Другите мога да ги пропусна. От скоро отлична работа ми върши крема на Weleda - Skin Food, защото замества няколко продукта. alex99[at]abv.bg

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Моите продукти за из път са спирала и червило! :)))) dobrina.dimitrova10@abv.bg

      Delete