19 June 2015

All About the Green Life







T-shirt: Misfit Army // Shorts: H&M // Shoes: Converse // Sunglasses: New Yorker

More outfit posts please! They're so much fun to shoot, edit and write. It's finally fully summer here and I'm taking a bit of a break from everything, which turned out to be boring and really not helpful for me. So, instead of watching a season of RuPaul's Drag Race in a day (totally never done that), I will try to be more productive, make more posts, even shoot a video or too and do things as I planned.
~
Още публикации с облекло моля! Толкова са забавни за снимане, обработване и писане. Най-накрая е напълно лято тук и си почивам от всичко, което се оказа, че е много скучно и изобщо не ми помага. Така че, вместо да гледам цял сезон на RuPaul's Drag Race за един ден (никога не съм правила това, да бе), ще се опитам да съм по-продуктивна, да пиша повече, дори да снимам един-два клипа и да правя нещата по план.

xo,
Kalina

4 comments:

  1. И аз не предполагах, че да завършиш е такава скука... Но пък свободното време си има и добра страна - клипчета! :D
    Много яка тениска, btw. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. О да, YouTube е начин на живот :D
      Благодаря! :k

      Delete
  2. Много семпъл и все пак супер свеж аутфит, lovin it :a Тениската на Мисфит Арми, освен това! И аз много им харесвам нещата, само ограничените ми спестявания ме ограничават от това да си купувам по нещичко с всяка нова колекция. :Д

    ReplyDelete
    Replies
    1. Налии! Много са добри :e
      Благодаря! :j

      Delete