12 July 2016

Especially Escada Elixir Review


Днес исках да споделя мнението си за новия си парфюм, който ми беше изпратен от parfium.bg Първо, накратко за сайта - български, с гаранция за маркови продукти и огромно разнообразие. Имат опция за онлайн чат или телефон за информация, ако се колебаете, предлагат безплатна доставка при поръчки над 50лв и са супер коректни като цяло (което не казвам само защото са ми пратили парфюм).


Самият парфюм е Especially Escada Elixir, на пазара от 2013. Първото нещо, което ме впечатли беше опаковката - много красива и стабилна. Ароматът е сладък, но ненатрапчив с базови нотки от ванилия, мускус, кехлибар, кашмир и пачули (базовите нотки са тези, които се задържат най-дълго върху кожата). При пръскане се усещат по-сладките нотки на слива, круша и грейпфрут.



За мен ароматът е универсален, както за всяка възраст, така и за всеки сезон. Като издържливост е среден, но хубавото е, че може да се впръсква отново през деня, без да стане натрапчив и досаден.
Ако сте си го харесали, препоръчвам да се разходите до най-близкия магазин, за да го помиришете преди да поръчате, а ако не - винаги можете да разгледате parfium.bg за малко вдъхновение.

xo,
Kalina

No comments:

Post a Comment